Κλινοσκεπάσματα και πετσέτες

Τα σεντόνια αλλάζονται 3 φορές την εβδομάδα ενώ οι πετσέτες προσώπου, σώματος και ποδιού ανανεώνονται καθημερινά. Με την ίδια συχνότητα γίνεται η καθαριότητα του διαμερίσματος.

Book Now

Κουζινα πληρως εξοπλισμενη

Οι κουζίνες είναι επίσης πολύ καλά εξοπλισμένες με ηλεκτρικές συσκευές κουζίνικαα και μαγειρικά σκεύη. Ειδικότερα διαθέτουν ψυγείο, φούρνο και ηλεκτρική εστία, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, φρυγανιέρα και μπρίκι Espresso.

Book Now

Τα σαλονια ειναι μια οαση ηρεμιας και ανεσης

Οι άνετοι καναπέδες μπορούν να μετατραπούν γρήγορα σε ένα άνετο διπλό κρεβάτι με ένα επιπλέον ανώστρωμα που καλύπτει τις απαιτήσεις χωρητικότητας. Ο επισκέπτης είναι βέβαιο ότι θα ζήσει στιγμές μοναδικής χαλάρωσης. Τα δωμάτια που είναι πολυ καλά εξοπλισμένα με πολυτελή υφάσματα και διακοσμητικές λεπτομέρειες που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. .

Book Now

Πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες

Οι κουζίνες είναι επίσης άρτια έξη Κουοπλισμένες τόσο με ηλεκτρικές συσκευές όσο και μαγειρικά και κουζινικά σκευη .Ποιο συγκεκριμένα διαθέτουν ψυγείο , φούρνο και ηλεκτρικές εστίες , φούρνο μικροκυμάτων , καφετιέρα , φρυγανιέρα βραστήρα , και μπρίκι Espresso .

Book Now

ΜΠΑΝΙΑ

Τα Μπανια διαθέτουν καμπίνα με υδρομασάζ μαι είναι εξοπλισμένα με υγρό κρεμοσάπουνο καθώς επίσης με σαμπουάν και αφρόλουτρο .

Book Now

ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

Στα ιδιωτικά μπαλκόνια μπορείτε να απολαύσετε τον καυτό ήλιο η πάρετε το πρωινό ή το γεύμα σας !
Τά μπαλκόνια μας βλεπουν και στις δυο πλευρές . Το ενα εχει θεα την πολη και το αλλο στην πισω πλευρα μέ θεα το βουνό.

Book Now

Εγγραφή στο Newsletter

Αποκλειστικές προσφορές :